Kiállítások

"Domingoval, amikor énekeltem '86-ban a Covent Garden-ben (London) kivetítették a Bohéméletet. Ötezer ember a téren. Olyan őrjöngés volt, akár egy rockkoncerten"

"Azért gondolkozom, mert sok helyen énekeltük, de ez azt hiszem a Los Angeles-i Otello előadás, 1989. Ott voltam szőke. Placido Domingo volt az Otello."

A Tolnay Klári Emlékházban 2022. 09. 17-én megnyílt Tokody Ilona jubileumi életmű-kiállítása a világhírű operaénekes pályafutásának 50. évfordulója alkalmából! A filmben a művésznő először tekinti meg az élete fontos momentumait bemutató tárlatot.

"José Carrerassal mindig olyanok voltunk egymásnak, mint két testvér. VIP vendég voltam José köszöntésén. És Ács János karmester is eljött. Bementünk (Muskát) Andrással és Jánossal köszönteni Josét, aki mindenkit ott hagyott, nyakamba ugrott. Kijelentette nagy plénum előtt, hogy azt tudjátok, hogy Ilona nem a barátom... Összehúztam magam, mi fog...

Tokody Ilona Giacomo Puccini Bohémélet című operáját a három sztártenor, így Luciano Pavarotti oldalán is énekelte.

2022. július 23-án megnyílt Zsombori Erzsébet Zsimbi selyemfestő művész kiállítása a Tolnay Klári Emlékház galériájában. A kiállítást megnyitotta Mayer Hella festőművész, köszöntőt mondott Pásztor Erzsi színművész.
A kiállítás megtekinthető 2022. augusztus 15-ig!
Készítette: Balla Bence Ferdinánd