Hírek

1995. július 16-án debütált a Madách Kamara színpadán Szirtes Tamás rendezésében Andrew Bergmann Társasjáték New Yorkban című vígjátéka.

A világhírű Tokody Ilona, Kossuth-díjas operaénekes tiszteletére szalont avatnak Mohorán a Tolnay Klári Emlékház Vörös Szalonjában.

Májusban a hónap műtárgyaként megtekinthető Tolnay Klári féltve őrzött, elefántcsont keretbe foglalt fényképei Zsuzsi leányáról, Ráthonyi Zsuzsáról. A képek a kor neves sztárfényképészének, Angelo mester műtermében készültek 1942 karácsonyán.

Magyaróra

2023.05.08

Juhász Judit a Magyar Művészeti Akadémia szóvivője és Blankó Miklós nyelvész, az Anyanyelvápolók Szövetségének főmunkatársa az Emlékház-ünnep alkalmával különlegesen értékes kiadványokat ajándékoztak a Tolnay Klári Emlékháznak, melyet szeretettel fogadtunk és ajánlunk a magyar irodalom és anyanyelvünk iránt érdeklődők figyelmébe.

Felhívás

2023.04.12

Felhívjuk a kedves látogatók figyelmét, hogy 2023. április 13-án, csütörtökön, a Tolnay Klári Emlékház filmforgatás miatt nem tudja fogadni látogatóit. Szíves megértésüket köszönjük!