Hírek

Pásztor Erzsi estjével nyílt meg a Tolnay Klári Emlékház idei évada április 30-án, szombaton a Nógrád megyei Mohorán, ahol még látogatható a színművésznő tiszteletére. a 85. születésnapja alkalmából rendezett életmű-kiállítás is. Pásztor Erzsi így most Tolnay Klári és a saját emlékei között foglalt helyet és hívta meg közönségét egy csésze kávéra....

Örömmel értesítjük, hogy a téli szünetet követően 2022. április 1-től megújulva várja látogatóit a Tolnay Klári Emlékház Mohorán! Az emlékkiállítás a színésznő életútját bemutató fényképekből, személyes használati tárgyakból, családi ereklyékből, nagy sikert aratott színházi előadásokat idéző kosztümökből áll, az első kiscipőtől az utolsóig.

Juhász Judit a Magyar Művészeti Akadémia szóvivője, a Tolnay Klári Emlékház fővédnöke emlékezik a csodálatos és feledhetetlen Venczel Verára.

Örömmel értesítjük, hogy 2020. júniusától, megújulva várja látogatóit a Tolnay Klári Emlékház Mohorán. Az emlékkiállítás a színésznő életútját bemutató fényképekből, személyes használati tárgyakból, családi ereklyékből, nagy sikert aratott színházi előadásokat idéző kosztümökből áll, az első kiscipőtől az utolsóig.

Dérynével nyitott újra a karantén ideje alatt felújított és megújult tárlatú Tolnay Klári Emlékház Mohorán. Az Emlékház sok új látnivalóval, eddig nem látott fényképekkel, személyes és színházi relikviákkal várja látogatóit. A rendezvény fővédnöke Juhász Judit a Magyar Művészeti Akadémia szóvivője