Hírek

Magyaróra

2023.05.08

Juhász Judit a Magyar Művészeti Akadémia szóvivője és Blankó Miklós nyelvész, az Anyanyelvápolók Szövetségének főmunkatársa az Emlékház-ünnep alkalmával különlegesen értékes kiadványokat ajándékoztak a Tolnay Klári Emlékháznak, melyet szeretettel fogadtunk és ajánlunk a magyar irodalom és anyanyelvünk iránt érdeklődők figyelmébe.

Felhívás

2023.04.12

Felhívjuk a kedves látogatók figyelmét, hogy 2023. április 13-án, csütörtökön, a Tolnay Klári Emlékház filmforgatás miatt nem tudja fogadni látogatóit. Szíves megértésüket köszönjük!

A Tolnay Klári Kulturális és Művészeti Egyesület alelnöke, Légrádi Anna és Zsombori Erzsébet Zsimbi selyemfestő művész jóvoltából húsvéti díszbe öltözött a Tolnay Klári Emlékház. Köszönjük a kedves ajándékokat!

A Tolnay Klári Emlékházban a hónap műtárgyaként megtekinthető a Művésznő családi elefántcsont borítású imakönyve.

Húsvéti díszbe öltözve nyitotta 23. évadát a mohorai Tolnay Klári Emlékház. Április 1-től szeretettel várja kedves látogatóit a Tolnay Klári Emlékház Mohorán! Az állandó kiállítás mellett megtekinthető a világhírű operaénekes Tokody Ilona életmű-kiállítása is.

Örömmel értesítjük, hogy a téli szünetet követően 2023. április 1-től megújulva várja látogatóit a Tolnay Klári Emlékház Mohorán! Az emlékkiállítás a színésznő életútját bemutató fényképekből, személyes használati tárgyakból, családi ereklyékből, nagy sikert aratott színházi előadásokat idéző kosztümökből áll, az első kiscipőtől az utolsóig.